bloggkungen carro & jag

här sitter jag med bloggkungen carro & en annan ganska kunglig filur vid namn bengan . vi har mkt trevligt kan jag lova . det är lov och vi har kommit fram till att vi tycker om lov . så kravlöst , en sån frihet :)
 
1234 , jag är en partymyra ! sa bloggkungen carro just . ja , det är hon verkligen kan man säga . hohohohohoho ;) idag har mycket roligt hänt . carro har bland annat köpt en milkshake som hon splashade ut över läktaren i valhalla . sen köpte hon en fullkorns mcfeast och en fruktpåse också . fruktpåsen åt jag upp en ganska lagom del av & hamburgaren åt nog nån hungrig städtant upp , eller nåt .

en låt vi lyssnat på idag är 15 minuter från eslöv eller nåt liknande . trevlig bit detdär . lita halvsnurrigt bara att man istortsett inte kan sluta sjunga med i denna truddilutt . men , det kommer väl nya låtar som fastnar antar jag .. kanske en viss om en blå container ? den är så jävla bra , sa bloggkungen . eller om jag får ge ett eget tips så är det nog dendär med mika , grace kelly . inte helt fel om man säger så .

de två kungligheterna sitter och målar i en målarbok tror jag bestämt , en sån finurlig man hade när man var lite yngre . verkar spännande .


nähäpp , nu ska jag & bloggkungen ta min citybike & rulla ner från munkegärde till civilisationen och kungälv igen . jag är trött . god natt snart . hejdå .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback