god morgon

jag behövde tydligen en hel del sömn för jag sov nästan 13 timmar inatt . nu är jag iallafall vaken & ganska utvilad . igår bakade jag , evert & bobban kladdkaka . den blev inte kladdig men den blev god .

varför lyckasman (jag) alltid skjuta upp saker jag verkligen måste göra till sista minuten . idag har jag ett reportage, en faktatext om AIDS att skriva , en bok att läsa ut , en rapport om ETA att korrigera lite fel i .. och så vidare .. jag har haft hela lovet på mig ! på 9 dagar har jag inte gjort ett smack ! så onödigt . hade jag bara satt mig i 20 minuter varje dag hade jag varit klar . nu måste jag istället viga denna sista lovdag till plugg . fy för plugg & fy för mig som aldrig får något gjort .
det värsta är att jag vet att jag efter ungefär 45 minuters pluggande kommer att bli rastlös och uttråkad, ta en "välbehövd" paus, som säkert kommer att vara i minst 2 timmar, och på så sätt skjuta upp det ännu mer.

nej . nu får jag ta tag i dethär . efter lovet ska mitt nya liv börja . jag ska alltid ha gott om tid . usch vad fult , undra hur många gånger man sagt det till sig själv ? det är imorgon dessutom .. jag kommer knappast lyckas . men nu måste jag plugga . ni ser .. jag bloggar om att jag inte orkar istället för att få det gjort .
förfärligt .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback