wow , en ny planet !

"Planeten har precis lagom storlek, förmodligen en atmosfär, en temperatur mellan 0 och 40 grader och kanske till och med vatten i flytande form. Den har fått namnet 581 c och befinner sig bara 21 ljusår från jorden."

tänk om det finns liv där ? med kroppar som består av helt annan materia än vad vi gör ? det kanske finns ämnen vi inte vet om ? livet där kanske är genomskinligt & uppbyggt av gas ? vi kanske kan flytta dit i frmatiden om jorden går under ? dina barnbarnsbarn kanske blir 581 c-bor ! men tänk inte för mycket ! om man tänker för mycket blir man galen . alla vetenskapsmän blir galna .

hade en mycket givande samhällslektion idag efter denna stora nyhet . och egentligen .. ingenting är ju egentligen omöjligt . varför skulle det inte kunna finnas liv någon annan stanns i universum när vi lever här på jorden ? är allt en slump eller finns det någon övre makt som placerar planeterna på perfekta avstånd från solarna så att det ska kunna uppstå liv där ?
nej . man ska inte tänka för mycket , man bli faktiskt galen då . men jag tror faktiskt att det finns liv någon annan stanns . jag hopaps det .

________________________________________________________________________________________


dagens låt : get set go - i hate everyone
jag hatar inte alla på något sätt , men det är en svängig truddelutt .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback