it can't be so

jehopp. idag har jag varit i skolan igen. skönt med en mjukstart, slutade mycket tidigt idag. idag har vi även haft vår första filosofilektion. jag tror att detta ämne kommer att bryta sönder mig inifrån, sakta men säkert. mitt huvud kommer vara ett sånt kaos att det känns som att det ska sprängas i bitar. när vi hade diskussioner idag blev man helt yr.

om det som händer imorgon är sant redan idag, då var det ju sant så långt tillbaka i tiden som man kan komma. och det kommer att vara sant i tidens oöndlighet. vilket betyder att om allt redan är sant så är det förutbestämt och det är ingen idé att vi ens försöker anstränga oss. är det det som är ödet?
och även om ödet inte finns så är väl det som händer alltid sant? och det är sant dagen innan, och veckan innan också. det som händer är ju alltid sant. all tid. kan sanningen förändras på vägen?


man kan inte tänka på det utan att bli förvirrad.

ikväll ska vi inventera på en willysaffär med innebandyn. ser fram nåt otroligt mot detta, eller inte. sist jag var på en inventering fick jag hela taco-hyllan, och då var vi på ett enormt varuhus med en enorm tacohylla. jag drömde om nachos, wraps & guacamole resten av veckan. en annan gång fick jag kryddor. kryddor i påsar. som hängde på små ställningar. helt osorterat. så jag var tvungen att sortera ungefär tusen kryddpåsar. och alla såg likadana ut, förutom de riktigt små detaljerna. det var också hemskt. på den affären var det dessutom jättedammigt. kyldisken har jag haft några gånger också. det var kallt.
nej. inventeringar är inget jag har bra erfaenheter av. men det kan ju bara bli bättre ikväll, eller?

sen ska jag träffa några goda vänenr & kolla på cypernbilder. väldans trevligt ska det bli. men först av allt ska jag äta för min mage skriker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback