det bara regnar hela tiden

inte kul. vädret gör att man blir så trött. och jag har egentligen ganska mycket att göra i skolan men jag orkar inte riktigt. fast nån dag måste jag ta tag i det. kanske imorgon. men på något vis känns det ändå som, trots regn och stress och allt annat, att allting kommer att lösa sig och bli alldeles strålande bra.
jag är på evig jakt efter den perfekta jackan känns det som. jag har letat i säkert en månad. den ska vara varmare än en vårjacka, men kallare än en vinterjacka. en höstjacka helt enkelt. inte helt lätt att hitta om man som jag har två små krav, snygg och inte för dyr. men idag hittade jag en god kandidat. lite för dyr var den, men ibland blir det så. får väl leva snålt i en månad. vi får se. jag hoppas jag hittar en billigare, och snyggare :)
idag ska vi spela match i värnersborg. lite segt med en bortamatch där såhär en vanlig vardag, lär bli en hyfsat sen hemkomst. men jösses vad kul det ska bli att få lira igen! var evigheter sedan jag spelade match. ska verkligen bli grymt kul!! jag älskar innebandy. det går inte riktigt att förklara hur glad jag blir av att spela. helt grymt.
nu ska jag laga köttbullar och lyssna på the lucksmithers. mycket fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback