strö lite socker på mig

just idag är det en bra dag . jag blev väldigt positivt överraskad över mitt resultat på nationella i matte b , jag ler bara jag tänker på det . detta gjorde såklart att hela dagen känns som en stor vinst . sen försov jag mig imorse också , det var skönt .. dock lyckades jag på något underligt vis komma i tid . sen har solen skinit hela långa dagen & jag har vart på knut & fikat med mina vänner . vi satt ute . då är det sommar !

våran klassföreståndare , eller vad det nu kallas nuförtiden , har många härliga idéer . ibland tror jag att han hade passat bättre som mellanstadielärare för han kämpar så hårt för klassens sammnhållning & vill gärna att föräldrarna skall vara delaktiga . fast vi är glada att vi har honom , det är faktiskt kul . nu har vi iallafall , på hans initiativ , bestämt att vi ska ha en grill/bränboll/kubb-kväll nästa vecka . hans plan från början var att föräldrarna skule evara med , men alltför många av mina klasskamrater tyckte att det skulle bli för pinsamt . det kan jag inte riktigt förstå , det var ju på högstadiet man skämdes för sina föräldrar , eller ?
iallafall så ska vi vara på en liten gräsplätt sisådär 20 meter från mitt hem & ha det allmänt trevligt . ja , jag ser faktiskt fram emot det . även om vi kanske inte är sådär väldigt tighta i vår klass så kan vi ju ha kul tillsammans . vi ska trots allt gå ihop i ett år till .
jag säger bara det : fler såna gymnasielärare tack ! bar initiativ !

och ett lite tips:
på onsdag spelar navid modiri & gudarna på apslätten i kålltorp . har ingen aning om vad det är för ställe men musiken är ju fin & dessutom är det helt gratis . klockan 20.00 börjar härligheten , men tror det är en del andra okända band som spelar innan . pallra er dit vettja !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback