ge mig

en klocka . från blammo . den är röd & kan prata . jag vill ha den . såhär ser den ut i svart .
men jag vill ha en röd .

image35

dagens låt : coldplay - green eyes
förmodligen en av de bästa låtarna någonsin

sunny sunday

det är sol . jag kom hem förut , för en stund sedan . galet vad skönt det var att vara i småland en sväng . fick verkligen tagit det lugnt , men ändå pluggat en del . är nästan klar med mina förberedelser inför litteraturseminariet nu . känns bra . nåt som inte känns bra är krönikan .. kommer inte framåt ..
det är alltså en ganska personlig sak jag ska skriva . inte faktabaserat alls . det kan handla om egentligen vad som helst .. det är det som gör det svårt . det finns så mycket att välja på . och är det personligt måste man ju välja själv .. men lite tips på bra ämnen skulle inte sitta fel . jaja , det är väl bara att jobba på ..

nu ska jag äta grillat , inte helt fel !

min helg

skog hej tapet
 hej waterfall ensamt tr? 


HUR ?!

SKRIVER MAN EN KRÖNIKA ? en bra alltså ? ja , jag vet hur man gör .. MEN GE MIG ETT ÄMNE ! eller en färdigskriven krönika om du hellre vill .

"och så binder ni ihop er fyra & fyra"

kungälv , sverige & världens bästa mattelärare kommer fram till oss i uppehållsrummet och frågar om vi bestämt oss för vad vi ska klä ut oss till på fältstaffeten, en årlig liten stafett som arrangeras för mimers hus elever där man tävlar klassivs , mycket nöje . enligt mig var förra årets vinnande outfit den klass som klätt ut sig till kritor , vår idé var mindre bra . men iallafall . vi kommer iallafall fram till att vi har ganska stor brist på bra idéer för årets omgång och då skiner han upp som en sol .
" jo , men omvårdnadseleverna brukar ju klä ut sig till nåt inom vården , och esteterna brukar ju klä ut sig till nåt estetiskt .. så jag tänkte att ni ska klä ut er till något som har med samhäll att göra . politiker ! "
fy vad tråkgit tänker vi , men han har tydligen mer att säga ..
" ja , och så klär ni ut er till alliansen . ni binder ihop er fyra och fyra och visar alla att allt går mycket långsammare då! "
han är jättenöjd , vi garvar . alltså ganska så kul liknelse ändå , eller väldigt .
diksussionen fortsätter , och även om vi knappast kommer att genomföra detta så var idén lite kul och lite bra , eller mycket .
__________________________________________________________________________________

dagens låt : of montreal - my british tour day
spelar på sticky den 3:e maj , på torsdag vill säga . hade ju vart kul .

wow , en ny planet !

"Planeten har precis lagom storlek, förmodligen en atmosfär, en temperatur mellan 0 och 40 grader och kanske till och med vatten i flytande form. Den har fått namnet 581 c och befinner sig bara 21 ljusår från jorden."

tänk om det finns liv där ? med kroppar som består av helt annan materia än vad vi gör ? det kanske finns ämnen vi inte vet om ? livet där kanske är genomskinligt & uppbyggt av gas ? vi kanske kan flytta dit i frmatiden om jorden går under ? dina barnbarnsbarn kanske blir 581 c-bor ! men tänk inte för mycket ! om man tänker för mycket blir man galen . alla vetenskapsmän blir galna .

hade en mycket givande samhällslektion idag efter denna stora nyhet . och egentligen .. ingenting är ju egentligen omöjligt . varför skulle det inte kunna finnas liv någon annan stanns i universum när vi lever här på jorden ? är allt en slump eller finns det någon övre makt som placerar planeterna på perfekta avstånd från solarna så att det ska kunna uppstå liv där ?
nej . man ska inte tänka för mycket , man bli faktiskt galen då . men jag tror faktiskt att det finns liv någon annan stanns . jag hopaps det .

________________________________________________________________________________________


dagens låt : get set go - i hate everyone
jag hatar inte alla på något sätt , men det är en svängig truddelutt .


lite fina bitar

ditty bops - wishful thinking
get set go - i hate everyone
jim noir - i me you i'm yours
tingsek - proud to be part of these days
asha ali - fire fire
ditty bops - sister kate
melody club - last girl on my mind
tingsek - good way of life
mika - grace kelly
moonbabies - war on sound
lamont - rather do it
juvelen - watch your step
let's go sailing - sideways
the sounds - hit me
arctic monkeys - mardy bum
faders - better of dead
toploader - dancin' in the moonlight
bedouin soundclash - when the night feels my song
lars winnerbäck - ingen soldat
nellie mckay - the dog song
shout out louds - please please please
tingsek - nothing nobody right and wrongs
anya marina - miss halfway
get set go - wait
nellie mckay - clonie
the delgados - pull the wires from the wall
tingsek - lazy days

idag är jag sjuk . så jag startade ett projket , att lyssna igenom all musik på datorn . jag har inte kommit långt alls , men här denna fina lista är resultatet av vad jag lyssnat på hittills . sen har det självklart dykt upp en del ofina bitar också - men här har ni några av de fina jag lyssnat igenom hittills . njut .

nu ska jag äta kladdkaka

stina

ibland tycker jag om min syster . väldigt mycket .
tillexempel när jag är sjuk & hon bestämmer sig för att baka kladdkaka .
just det hände faktiskt i detta ögonblick .
mums .

fotoprojekt

äntligen , efter mycket kamp , sveda , och värk är vi klara . bra jobbat av oss emmie ! nästan så bra att jag måste lägga in en liten bild här . ojojoj . nu hoppas vi bara att pierre grejar resten . tur att du stått ut med mitt gnäll hela dagen snygg-emsan  , nu är jag riktigt trött .

image27

det är såhär det är att vara lycklig

mina vänner . jag avgudar er !
tack för en fin lördag & söndag .

hej
 
30
 
hej

hej
 
svej

oh rainy day

god morgon gott folk :) har precis vaknat upp ur min sömn , och vad ser jag ? lite regn & mycket moln .tråkigt !
igår var en kulig kväll . jag , carro & emmie åkte till carros syster som är i USA & såg lite film , åt choklad , bakade scones mitt i natten & bara hade allmänt mysigt . så skönt att komma iväg lite på nåt sätt , även om det bara är en halvtimme hem . nu ska vi äta lite frukost , tror minnsann att det blir carros grymt goda scones idag igen !

let the sunshine in

dom vann inte matchen , men kom god tvåa förut .. oldtimersgubbarna . yesyes .
nu ska jag packa ihop lite allt möjligt i en väska & åka & hämta carro . sen ska vi åka till kareby & träffa emmie . sen vet man aldrig vad som händer , därav väskan . grill ? film ? fest ? mys ? hav ? sol ? sömn ? ingen vet . vi ska köpa lite godis på vägen iallafall :D hohhohohoho . iallafall så är dom två filurerna två underbart underbara vänner :)
adjöken .


alright

god morgon eller god middag .
här sitter jag & bloggar & solen skiner lite utanför . jag är lite halvslö men det känns som att detta kan bli en fin dag . om några minuter ska jag bege mig till scandinavium för att se VM-finalen i veteranhockey avgöras . kampen står mellan ett ( om jag inte minns fel ) ryskt lag , och ett svenskt . detta svenska lag råkar vara från kungälv , och min käre far råkar vara en av spelarna . det är förmodligen ganska uppenbart vilka lag jag hejar på , men för att vara på den säkra sidan så säger jag nu : heja sverige !

sen måste jag även säga : heja kungälv ! för idag , just nu , möter mitt kära lag lekstorp . jag hejar på er !

ha en fin dag alla människor !

godkväll ladies & gentlemen

kom just hem från en cykeltur . det blåser friskt ute . har spanat på lite oldtimershockey . det laget jag hejade på vann med 10-0. snacka om att välja rätt lag att heja på . annars har min dag varit helt slö & helt vanlig . fick tillbaka ett matteprov , alltid lite ångestladdat men resultatet var afktiskt helt okej . och livet kändes plötsligt lätt igen .
och det är helg . vilket alltid är skönt , men speciellt denna helgen . det är nämligen så att för en gångs skull är jag helt ledig . det kan vara gott ibland . och det är nog bra med tanke på att alla mina helger fram till juni är ganska uppbokade . med en massa förhoppningsvis kul grejer men iallafall ..

ikväll ska jag göra absolut ingenting . så kan det gå när många av ens vänner man brukar spendera fredagkvällarna med har antingen pojkvän eller är på utlandssemester . men jag klagar inte . ibland är det faktiskt härligt att bara ligga i soffan , se en god film & äta lite godis . vilket är precis vad jag ska göra nu .

ni måste bara spana in ett klipp med en snubbe från franska idol  som min syster precis visade mig .
galet ! han är helt sjukt bra på att beatboxa eller vad det kallas . det är omöjligt .

so long , luftballong .

hej

jag är i skolan . tråkigt som sjutton .
min blogg är även den ganska tråkig .
ikväll blir det fotbollskoll (: det blir nog inte så tråkigt hoppas jag .

hörde talas om att det har vart skottlossning & massa döda på nåt universitet i USA nu igen . är inte alls insatt , men fy vad hemskt . man blir ju mörkrädd . ja tvekar starkt på att jag hade vågat gå i skolan i USA .

billie & dansarna

billie the vision and the dancers hade en fin & ganska rolig låt på sitt myspace . gud vilken nörd jag låter som nu , men det är jag ju faktiskt .

I've been thinking 'bout Gabrielle Solis and all the desperate housewives. I've been thinking 'bout Mike Delfino and his gun. I've been drawing patterns in my mind, but I can't fall asleep. I've been counting all the sheep there is to count.
No, I can't fall asleep, that's why I'm here with you tonight. Can you lend me a DVD box or sing me a lullaby?
Hello Mrs. Van De Kamp did you clean the whole kitchen and drink all the wine? Hello Saferide, can you give me a safe ride back to sleep?


lyssna på den .
billie the vision and the dancers - overdosing with you .

kungshus cup

igår gick det ganska bra ändå . vi förlorade bara  med 2-0 mot pixbo . pixbo som hade 3 landslagspelar med på planen . och vi lyckades hålla nollan 8 minuter och 45 sekunder in i andra perioden . jag tycker vi var bra ! det kunde likaväl slutat iavgjort :) hoho . matchen mot partille förlorade vi med 3-1 . inte fullt så bra . vi var trötta efter en heldag i lerum & 5 timmars väntan i solen . men ändå var det en godkänd insats .
ja , om man summerar cupen tycker jag ändå vi överträffat våra & andras förävntingar . nåväl kanske inte alla med tanke på att vi var tippade att åka ut i semin mot rgb i programbladet , men ändå . vi kom ändå trea i en grupp där alla de andra lagen ligger i högre divisioner än oss . och partille förlorade faktiskt med 5-0 mot pixbo , så vårt resultat var ju alldeles stråålande .

nu ska jag ut & njuta av solen lite tror jag bestämt .

god morgon

igår gick kungshus cup av stapeln , en turnering där man väl knappast kan påstå att vårt lag är vinnarfavoriter . men jag tror man slår bäst ur underläge , det är alltid svårare att vinna över ett lag man borde vinna över .
vår första match var iallafall mot älvstranden . det såg bra ut , vi spelade riktigt bra faktiskt .. vi ledde med 1-0 länge .. men med bara några sekunder kvar gjorde älvstranden mål . de hade tagit ut målvakten och satte jättehög press , vilket vi inte riktigt lyckades stå emot . efter matchen verkade de lättade .. och det kan jag förstå .. att som division ett lag spela oavgjort mot ett division två lag är väl inte direkt något man är nöjd med . tänk då om vi hade vunnit :)
men jag är nöjd ! det var en rolig match & vi kämpade verkligen :) härligt med en poäng :)
nu klockan tolv möter vi pixbo . pixbo som spelar i elitserien . vem vet , vi kanske kan skaka dem också ? det är bara att kämpa på . senare ikväll blir det partille vi möter , även det en tuff match , även om den inte blir lika tuff som mot pixbo .
hej sålänge

jag är så glad !

idag tog jag äntligen mitt körkort ! känns så grymt att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen . var så glad att jag skakade & blev alldeles tårögd när jag klev ur bilen . och skrek av glädje i stort sett . helt underbart .
har vart ute på två turer idag . känns konstigt men härligt att sitta själv i framsätet :)
åh , jag är så glad ! alltså ni anar inte hur bra det känns !!

har även vart på första fotbollsträningen idag . gräs . grymt skönt att börja på första grästräningen . god tajming där ;) var engod träning överhuvudtaget , kul att träffa alla godingar i laget igen .. en del har man inte träffat sedan i somras ju .

ja , idag har varit en grym dag ! helt sjukt grym ! jag kan inte riktigt förklara hur grym den varit faktiskt .

god natt

idag har varit en slö dag . men nu har jag varit vaken hela 9 timmar & känner att det börjar bli dags att dra sig tillbaka . lite plugg har blivit gjort . har övningskört en himla massa & så har jag och carro tagit en riktigt lång promenad . det var trevligt :) & så pratade jag i 45 sekunder med emmie i telefon , men vi skulle höras senare .. det gjorde vi inte och nu ska jag som sagt sova .. trevligt att hon är hemma igen iallafall :)
sov gott allesammasn !

grattis malin !!

idag fyller även min kära vän malin 18 år !! GRATTIS !! :)


nej .. plugga var det ja ..

god morgon

jag behövde tydligen en hel del sömn för jag sov nästan 13 timmar inatt . nu är jag iallafall vaken & ganska utvilad . igår bakade jag , evert & bobban kladdkaka . den blev inte kladdig men den blev god .

varför lyckasman (jag) alltid skjuta upp saker jag verkligen måste göra till sista minuten . idag har jag ett reportage, en faktatext om AIDS att skriva , en bok att läsa ut , en rapport om ETA att korrigera lite fel i .. och så vidare .. jag har haft hela lovet på mig ! på 9 dagar har jag inte gjort ett smack ! så onödigt . hade jag bara satt mig i 20 minuter varje dag hade jag varit klar . nu måste jag istället viga denna sista lovdag till plugg . fy för plugg & fy för mig som aldrig får något gjort .
det värsta är att jag vet att jag efter ungefär 45 minuters pluggande kommer att bli rastlös och uttråkad, ta en "välbehövd" paus, som säkert kommer att vara i minst 2 timmar, och på så sätt skjuta upp det ännu mer.

nej . nu får jag ta tag i dethär . efter lovet ska mitt nya liv börja . jag ska alltid ha gott om tid . usch vad fult , undra hur många gånger man sagt det till sig själv ? det är imorgon dessutom .. jag kommer knappast lyckas . men nu måste jag plugga . ni ser .. jag bloggar om att jag inte orkar istället för att få det gjort .
förfärligt .

snö ?

vad händer ? förra veckan var det sommar & nu snöar det ? alltså .. jag tror faktiskt världen håller på att gå under . det här vädret tyder ju iallafall på att något inte stämmer .
nej , men nu ska jag inte vara negativ . kan berätta att jag hade en grym dag/kväll/natt igår iallafall . mat & dans & goda människor . det blir inte bättre än så :)
god kväll

glad påsk !

klockan är bara 12 men det har redan hänt en massa saker idag .
har gett lite paket till min pappa som fyller år .
har vart på champagnefrukost hos malin . sjukt mysigt :) haha , det finns många kul detaljer att berätta vill jag lova . hahahahaha . en del skratatde så att dom grät & andra grät verkligen på riktigt .
har vart & handlat på maxi . det var en upplevelse i sig . höhö .
nu ska jag sova lite , gick upp alldeles för tidigt imorse . sen kommer farmor & farfar framåt ett & då blir det tårta . sen blir det lite fix & sen åker jag & gör lite tårtor . & sen är det fest minnsann !

ha en god påskafton allihopa & ät mycket ägg !

blondie

eller tja .. inte riktigt , men mitt hår ät ju inte oranget i alla fall . tack & lov ! (:

ikväll har jag & caroline ätit en massa godis & sett på the holiday . en helmysig film . jag blev lite tårögd då & då .. plus i kanten att jude law är så nedrans snygg .
har även sett på a walk to remember idag . då grät jag kan jag säga . en film man sett tusen gånger , men ändå gråter man varje gång . ska ni välja på dessa två rekommenderar jag dock the holiday . en finfin film om jag får säga det själv . nu ska jag klura ut en klurig gåva att ge min vän malin imorgon . sen ska jag nog sova tror jag allt . imorgon blir en lång dag .
god natt !

oh what a day

2 matcher . en vinst & en sur förlust . men som alltid var det kul att spela ! vi kom 2:a i gruppen och cupen fortsätter . inte för mig dock , men jag hejar för fulla muggar på de andra .
har färgat håret .. det har inte riktigt torkat än , men det hoppas jag det gör snart . för jag är rädd . det ser oranget ut ! jag vill inte ha oranget hår !! snälla någon högre makt , gör så att det torkar fint & blir som det var tänkt .  

nu ska jag ringa en vän & hyra en film tror jag visst .
vi hörs .

caroline

känner att jag skrivit en del om denna rara flicka på denna rara blogg . men det är hon värd . hoho .
det hände nåt spännande idag , eller ja .. det var kul . på träningen var det . och vi sa typ 3 ord till varandra och fattade precis allt . och ella satt brevid och kände sig helt lost . hahaha .
jag vet vad du tänker .

den som inte vågar vinner inte . tänk på det . kanske kommer från helt fel person men tänk på det ändå :)

galna glasögon

image20

har köpt ett par sjukt snygga solglasögon . min mamma skrattade högt & länge när hon såg dem . min syster tyckte att de var skitfula , men själv är jag väldans nöjd . kan det bli bättre liksom ?
nu behöver jag bara lite sol också .

i'm lovin it

jag förstår inte vad folk som inte idrottar eller har nåt annat sånt stort intresse gör hela dagarna . visst tränar man inte dygnet runt , men hade jag slutat spela hade jag blivit sjukt rastlös . jag hade inte vetat vad jag skulle göra av all tid .
inenbandy , fotboll  .. man mår så fruktansvärt bra . att bara springa allt vad man kan i en löpning , ge järnet & känna att man ger allt . man kanske inte tar i så varje gång , men de gånger man gör det .. det är en sån frihetskänsla på något vis . man stressar av och släpper allt annat . och laget . laget är mer än halva grejen . skulle aldrig kunna tänka mig att hålla på med nån sport själv . nej , lagkänsla .. det gör att allt blir ännu bättre .
träna mera !

torsdagsstund

en kul sak som hände idag var att jag fick ett par turkosa crocs av min kära mor . ja vet att de kanske inte är världens snyggaste skor , men tro mig , jag har aldrig haft på mig nåt bekvämare på fötterna . spring & köp ! eller skaffa er en fin mor som kan köpa dem åt er (: hoho . annars har min dga varit lugn & skön . välbehövt efter 3 dagars evigt springande i stan . jag har dock hunnit med en körlektion & en klippning av min lugg . det behövdes med tanke på att den täckte hela mina ögon , och se är det ju en fördel om man kan göra .

igår var även det en god dag . helt oväntat fick jag ett samtal på eftermiddagen & vips skulle jag spela innebandymatch i valhalla . första matchen för marstrands  lika kul som alltid att spela , dessutom vann vi mot björkekärr och det är ju aldrig helt fel :) tydligen får jag fortsätta vara med resten av cupen om jag vill , och det vill jag nog .. imorgon är det två matcher iallafall .
det var även en god dag för att jag fick träffat lite goda vänner . andrea , moa , sandra , caroline , therese , jennie , frida & amanda var det närmare bestämt . vi fikade , och de var väl gott .. iallafall för de andra . jag tog nån slags räkmacka som var lite billigare än resten av utbudet - vilket misstag ! sen när innehåller en räckmacka selleri och champinjoner ? ja , gott var det inte iallafall . fick iallafall fyndat ett par örhängen .

försöker bränna en fin skiva inför helgen som komma skall , men det är klurigt . det ska vara nåt som passar alla , men samtidigt vill jag ju bara ha med musik som jag själv tycker om . nu påstår jag inte att jag är helt ensam om att tycka om den musik jag tycker om , jag bara vet att en del av de andra kommer att byta skiva illa kvickt om de får bestämma . men , det löser väl sig precis som allting annat antar jag . någon låt med arctic monkeys & någon med amy winhouse blir det iallafall . riktigt fin musik .

jag ska baka en tårta också . kan bli spännande med tanke på :
- att jag inte ens bestämt mig för vad för tårta jag ska baka .
- mina bristande kunskaper om bakning .
fast det går nog bra .

på lördag fyller min pappa år också . gälelr att fixa en liten gåva till hnom .. men jag är sent ute som vanligt .
på måndag fyller malin år & det ska vi fira minnsann !!
& på tisdag händer en massa spännande saker : annas pappa fyller år , skolan börjar .. och kanske händer det nåt mer , den som lever får se (:

yes . nu ska jag snart bege mig på träning . det blir kul det !
ha det gott :)


hallelulja

idag har jag varit med carro & kört lite spinning . en bra dag .
köpte ett par galet snygga solglasögon som min kära mor tyckte var förfärligt fula .. och stina skrattade åt mig . men heta var dom vill jag lova .
nu ska jag , tråkig som jag är se på tv . vilket lov !

caroline , du är bra på alla vi & du kan allt du vill :) tro mig :)

citytour

idag försov jag mig . förlåt carro :) hoho
sen skulle vi ta bussen , men killen framför carro i kön köpte det sista busskortet , så vi fick cykla järnet till kungälvs busstation . sen kom grön efter en stund .
sen kom vi till stan . och vi som skulle hinna med jättemycket var mest på halvtråk affärer där man provar en massa men sällan köper något , som h&m och gina tricot . missförstå mig rätt , jag gillar h&m .
sen träffade vi malin , andrea , sandra & veronika . trevliga tjejor det där . sen åt vi mumsfillibabba-sallad på paprika . kyckling & pasta :)
sen åkte vi hem . jag köpte ett par ganska fina skor , som jag inte vet om jag ska lämna tillbaka . ovanligt att jag har beslutsångest iallafall . på bussen hem lyssnade vi lite på container-visan . vi kom fram till att man blir lycklig & lite upprymd på något viss av den . alltså man blir typ glad och helt excited . haha . den är sommar den :)
sen cyklade jag hem & åt lite mer .
sen var jag på friskis .
sen övningskörde jag .
sen kom jag hem .
nu ska jag gå till min träning . 

ha det gott alla ute i cyberspace :) hejsvej ! 

bloggkungen carro & jag

här sitter jag med bloggkungen carro & en annan ganska kunglig filur vid namn bengan . vi har mkt trevligt kan jag lova . det är lov och vi har kommit fram till att vi tycker om lov . så kravlöst , en sån frihet :)
 
1234 , jag är en partymyra ! sa bloggkungen carro just . ja , det är hon verkligen kan man säga . hohohohohoho ;) idag har mycket roligt hänt . carro har bland annat köpt en milkshake som hon splashade ut över läktaren i valhalla . sen köpte hon en fullkorns mcfeast och en fruktpåse också . fruktpåsen åt jag upp en ganska lagom del av & hamburgaren åt nog nån hungrig städtant upp , eller nåt .

en låt vi lyssnat på idag är 15 minuter från eslöv eller nåt liknande . trevlig bit detdär . lita halvsnurrigt bara att man istortsett inte kan sluta sjunga med i denna truddilutt . men , det kommer väl nya låtar som fastnar antar jag .. kanske en viss om en blå container ? den är så jävla bra , sa bloggkungen . eller om jag får ge ett eget tips så är det nog dendär med mika , grace kelly . inte helt fel om man säger så .

de två kungligheterna sitter och målar i en målarbok tror jag bestämt , en sån finurlig man hade när man var lite yngre . verkar spännande .


nähäpp , nu ska jag & bloggkungen ta min citybike & rulla ner från munkegärde till civilisationen och kungälv igen . jag är trött . god natt snart . hejdå .