dan före dopparedan !

ja . imorgon smäller det så att säga . ska bli kul med jul (: hoho jag gissar att det blir mycket godis , mat & julmust . att jag kommer gå upp minst 3 kilo under kommande vecka och att jag får en hamster i julklapp . detmesta komemr nog att hända iallafall .

nu ska jag snart se på die hard 2 ( ooooh ) , äta nötter & julgodis , dricka glögg & måla mina naglar röda morgondagen till ära . så , jag har bara en sak att säga :

från mig till er alla , en riktigt god jul !  

dopparedan' närmar sig ..

Måndagar är bättre än söndagar men ändå inte bäst direkt . Jag blev iallafall lite lycklig över mitt engelskaprov idag , ja nåt ska man ju bli glad för . Snart ska jag träna . Det ska bli kul , får dock se hur det går med tanke på att min hals inte mår heeelt hundra . Imorse hade jag knappt nån röst , fast den har kommit tillbaka ju längre dagen gått .
Nu ska jag äta en smarrig pepparkaka med lite ädelost . Mums kan jag säga (: Våga prova !

there can be miracles

Idag är det söndag ja , som sagt . Men wow ! Jag har inte suttit hemma vid tvn hela dagen . WOW !! Jag var inne på Ikea i ungefär sisådär 15 minuter (: wohow . Köpte två fina julklappar . Ett förkläde & en pläd . Jag är så nöjd . Nu är jag grymt trött & hade tänkt att sova en sväng innan det blir måndag .
What a Sunday !

sunday bloody sunday

Idag är det söndag . Söndag är nog faktiskt den dag jag tycker minst om . Det är liksom bara någon knasig mellandag där jag aldrig någonsin gör något annat än ligger i soffan & ser på tv på ett ungefär . Nej söndagar är verkligen tråkiga . Visst hade jag kunnat göra nåt , men jag orkar liksom inte ta mig i kragen . Mina söndagar har nämligen varit tråkiga deg-dagar sedan urminnes tider . Jag är trött . Det är jag alltid på söndagar .

Igår var det lördag . Det var en trevlig & lite stressig dag . Först var jag & Emmie i stan & fick väldans mycket uträttat , mycket julklappar blev handlade & det känns bra . Sedan på kvällen var jag på födelsedagsmiddag för Andrea & Olof . Där befann sig många goda vänner & det var en trevlig tillställning . Alla var jättefina & uppklädda & grejer . & maten var god :)

I förrgår var det fredag . Då var jag i den stora staden Göteborg & handlade lite presenter & sen var jag & några goda innebandyvänner & åt & bowlade . Det var jättekul alltihop , förutom att jag nog kom sist på bowlingen . Men , men .. bowling är en ganska klurig sport ändå .

Idag är det exakt en vecka kvar till julafton . Det ska bli ganska mysigt med jul , men det bästa är ändå att det är lov . Jag fullkomligt älskar lov . Frågan är om det finns något bättre ? & på lovet händer det säkerligen en massa trevliga saker . Jag kan knappt vänta :)

Det var allt för mig .


jag vill ha jullov , imorgon helst

skolan tar kål på mig totalt . jag pallar inte mer ! bara massa prov & skit hela tiden . fy .
vill ha lov & jul & nyår & skidresan som trots allt blir av för min del . hemsedal med mina favoriter , ser fram emot det så mycket .
men nu är allt bara stress & press & regn & skit . ikväll har jag match också . så nu måste jag plugga . fy .

förresten !

jag vet att jag skulle gå men jag kom på en grej . alltså imorgon skall jag börja på min slutuppgift för höstterminen i foto a . har dock inte den blekaste vad jag ska fota så förslag mottages tacksamt !

(som om jag kommer få några . för min blogg är ju så välbesökt . )

nej , frukt var det ja .

tjipp & hopp

jag är verkligen helt sjukt rastlös en sådan här regnig dag . inga träningar , massa plugg som ligger & väntar .. helt sjukt vad jag har tråkigt . finns inget att göra . idag skulle jag åkt till göteborg men det regnade så hemskt attt jag hann ändra mig (och mina jeans han bli dyngsura) påväg till bussen . hade nog inte blivit en pangdag i staden direkt .
idag har jag iallafall köpt en jättefiin klänning , och nej jag är ju inte direkt någon klänningstjej egentligen , men denna är fin som snus . är totalt nöjd :)
 annat intressant jag har gjort idag är att jag har fotokopierat lite bilder , haft lite spanska , lyssnat på lite god musik & jättemycket annat jättekul som att kolla på Mtv ( inte heller min grej riktigt , men har man trist så har man ) . ikväll ska jag se på ugly betty , veckans höjdpunkt på televisionen . såg iallafall en bild på henne idag , hon som spelar betty alltså , i veckorevyn eller någon såndär tidning och hon är inte alls ful ! alltså hon kanske inte är så väldans ful i programmet heller . glasögon , stor tandställning , fejkögonbryn & några extra kilon och så är man ful liksom ? ja , jag & betty verkar iallafall ha en del gemensamt . men det har vi inte länge till ;) hohohoho . på torsdag ryker den . och ni som inte vet vad jag menar behöver inte veta heller . hihihihi . jag ser fram emot det lite , fast ändå som kommer jag sakna den underbara metallsmaken i min mun & specialtandborsten :) höhöhöhöhöhöh .
alltså jag har verkligen jättetråkigt , verkligen alltså . men näpp , här kan jag inte sitta längre . får gå & ta mig ett äpple elelr en clementin eller nåt sånt gott :) om cirkus 54 minuter börjar bettan , missa inte !  

det slutar aldrig regna ju

the camera lets it show
you have stayed long
nothing
slips you by
as you watch them
counting down to zero

you gotta let it go
'cause people see you
grow old
when beauty turns to pain
and they're
laughing
it's not your game

decemberfeeling ?

när första ljuset brinner
står julens dörr på glänt

visst är julen mysig ändå :) pepparkakor & julklappar & glögg & mys & annat gott :) det tråkiga är att det säkerligen inte blir någon snö , inte innan årsskiftet iallafall . jag känner det liksom bara på mig . inte för att mina jular brukar vara särskilt vita , men de finaste har varit det , och jag vill ha en fin jul i år ! idag har vi satt upp små ljusslingor i trädgården & stjärnor & ljusstakar i fönstrena . nästa vecka kanske man kan börja lyssna på lite julmusik ? vi får se . julen ska inte stressas fram men oj vad jag längtar !

måste bara nämna att vi vunnit två raka matcher med innebandyn nu . och det känns gött !