tusen nålar

idag tvingade min syster med mig på tatueringsmässa. villkoret från mig, lättlurad och trött som jag var, var att hon skulle göra frukost till mig. skulle sagt något som jag tjänade lite mer på. glatt bredde hon två leverpastejsmackor till mig och sen var det bara att dra på sig lite kläder och åka iväg.
jag vill verkligen tatuera mig, det har jag velat länge.. i flera år. det är bara de att jag är så jävla rädd, klen, mesig.. ja. allt faktiskt. jag har aldrig gillat nålar heller. och nålar kommer man ju i kontakt med när man tatuerar sig.
iallfall. mässan var spännande. fick en massa inspiration. kul. tveksamt dock om det var värt hundrafemtio spänn att gå in. mycket tveksamt.
men egentligen, vad gnäller jag på? jag slapp ju faktiskt göra frukost imorse!

let's escape

jag skrev ett jättelångt inlägg om min vecka på icalagret. det försvann. gick upp i rök. bara sådär.
veckan är iallfall över och jag har inte börjat vantrivas ännu. det är nästan kul faktiskt.
mitt sista påsklov i världshistorein är alltså snart slut, och jag har inte gjort mycket annat än joabt, ätiti, promenerat och sovit. härligt och händelserikt. men det är värt det när lönen kommer.

nu till den stora frågan: vad ska jag göra ikväll?

dagens fundering.

varför kan man inte sova när man både vill och framför allt måste?

denna fundering kan utvecklas vidare, ganska rejält också. ofta tycker jag det är så, att när man verkligen vill alternativt måste gör någonting som i vanliga fall är busenkelt så går det bara inte. allt liksom låser sig. men dethär med sömnen är ett bra exempel, och någonting jag är ganska säker på att jag kommer uppleva inom sisådär en kvart. man ligger och tänker måste slappna av, måste slappna av, sova, sova, slappna av. måste. slappna. av. det går till och med så långt att man räknar får. men hur man än försöker kan man inte sova.
jag inbillar mig att dethär säger ganska mycket om livet i stort. anstränger man sig för hårt funar det aldrig, inte ens den enklaste lilla sak kan man klara av. så jag skall sluta försöka. jag skall ta allt som det kommer. då klarar jag det! oavsett om det gäller att sova eller någonting helt annat.

nähäpp. nu ska jag sova. eller ja, försöka iallafall. haha.
jag ska försöka lagom.
god natt.


might be happy

jamie t - if you got the money



visst blir man glad?
en av mina vänner har denna bit som ringsignal och när det ringer vill jag aldrig att hon skall svara. inte så fort iallafall.

du vita värld

snön riktigt yr utanför mitt fönster. riktigt stora snöflingor flyger omkring.
jag har under de senaste dagarna insett att jag faktiskt inte tycker så farligt illa om snön just nu iallafall.
när man är ute och promenerar mitt i natten lyser den upp hela världen. när himlen är grå och solen inte vill lysa för en stund så lyser snön upp.
igår kom jag på att kungälv är väldigt fint. när det är riktigt mörkt ute, gatorna är tomma, allt är vitt och det snöar. ja, då är faktiskt hela världen vacker.
snö är mysigt.


en annan bra sak är att min mamma planerade att vi skulle få besök av lite påskkärringar under helgen, men icke sa nicke, vilket resulterat i massor av tablettaskar till mig.
tack alla barn för att ni inte kom hit. 


silver är finare än guld

vi tog oss till final i dumleslaget, grymt. det bästa var vinsten mot pixbo. finalen förlorade vi dock, men vi gjorde verkligen en bra match. och som en i mitt lags mamma sa när jag sa att silver är finare än guld: "ja, det är ju iallafall mer modernt!".

skickade just en hälsning till min sjukt sakande vän emmie. hon befinner sig i thailand och mitt liv är väldigt tomt just nu, utan henne. hon svarade iallafall att hon hade det bra :) det gläder mig. mår mina vänner bra så mår jag bra.

gårdagen hos caroline var förövrigt trevlig. tack för god mat & gott sällskap.

ikväll har jag hittills ätit choklad och sett på bästa filmen genom tiderna. remember the titans. har nog sett den tio gånger och den är lika bra varje gång. åh. se den!

och här följer bästa billåten. i´m yours med jason mraz. fin är den.


glad påsk

min påskafton har hittills mest bestått av innebandy, trevligt. vinst idag igen, och även denna gång fick jag löagt ett mål. någon slags av formtopp på den fronten just nu känns det som, haha.
iallfall. dagen är lång och än är den inte slut. snart skall jag på middag hos caroline med lite trevligt folk, och vad som händer sedan får framtiden utvisa.
dagens låt: you can call me al - paul simon

glad påsk mina vänner
ät mycket ägg & var lyckliga

en lång fredag

idag fick jag ett påskägg av min alldeles egna påskhare caroline. snäll är hon :)

förövrigt vann vi matchen idag (8-0), mot älvstranden. och jag gjore mål! inte direkt varje dag det händer om man säger så. kul iallafall.
jepp. nu ska jag försöka hitta på något roligt resten av denna kväll. kan ju inte sörja jesus hela dagen.
tjingeling.

me gustas tu

me gustas tu

igår var en bra kväll! bästa på länge faktiskt :)

dagens ord

märkligt
ett vackert ord på något vis. jag tycker inte alls det klingar illa, utan det är nästan ett positivt ord. som konstigt fast på ett fint och bra sätt. märkligt låter lite mystiskt, och mystiskt är spännande.

papier-maché
ja ni ser ju. bara stavningen är fin, och sen att säga det, det låter bara så himla vackert. papier-maché är mitt eviga favoritord. snyggt.

västkusten
en god vän till mig berättade för ett tag sedan att hennes favoritord var västkusten, och jag måste hålla med henne. ordet är sommar, sol, hav och glädje. ett riktigt härligt ord som får mig att vilja sitta på en klippa ute i skärgården och titta ut över havet.

fin
grymt bra och användbart ord. låter dessutom bättre än alla dess synonymer.

ja. jag gillar ord.
ha det fint!

praise you



med denna glöd på både innebandyplanen och dansgolvet kan kvällen inte bli annat än grym.
är sjukt pepp inför första dumleslagsmatchen, trots den lite halvt knasiga tiden 22.45. kärra sporthall är platsen du skall vara på om du vill se på högklassig innebandy! sedan bär det förhoppningsvis vidare med några goda och dansglada vänner. mer pepp.
mitt liv är bättre än på länge just nu. underbart.
jag gillar det, livet alltså.

idag har framförallt malin & caroline förgyllt min dag. tack för att ni är fina.
tänkte även dra storyn om den nya bbbbbombmannen jag och carro stalkade igår, men den är lång och får tas en annan gång. ser ni in man med två blå tygkassar bör ni dock vara på er vakt. ett tips bara.
sa jag pepp?

min syster gav mig just en avokado. söt är hon. och gott är det.
god kväll.

och vips vaknade den gamla poptjejen i mig till liv igen



håkan hellström är sommar och glädje. även låtar jag knappt hört innan påminner mig om fina gamla minnen .

att leva i framtiden

Om exakt tolv veckor tar jag studenten. Planeringen är i full gång, och studentmössan är beställd. På dessa tolv veckor finns det tusen saker att göra, allting skall avslutas och samtidigt skall framtiden planeras. Förutom att plugga till prov, skriva projektarbete och leta balklänning måste jag börja tänka på vad jag skall göra efter gymnasiet. Hela mitt liv har jag gått i skolan, det är det enda jag känner till. Andra har bestämt och jag har bara flutit med. Visst har jag tagit beslut, men dessa verkar vara obetydliga jämfört med det jag står inför nu. Vad skall jag göra resten av mitt liv? Det finns så många valmöjligheter men inte någon säkerhet.


Ända sedan lågstadiet har jag fått höra hur viktigt det är att ta rätt beslut, för framtiden.

I trean var det viktigaste att bli duktig på skrivstil, i femman att klara nationella proven och i sjuan att lägga grunden för bra betyg. 2005 slutade jag nian med toppbetyg. Hela sista terminen var betygshetsen stenhård, allt för att man verkligen skulle komma in på gymnasiet. Jag började på Mimers Hus Gymnasium, där det hade räckt med godkänt i alla ämnen för komma in, samma år. Nu går jag sista året på samhällsprogrammet och allt tjat om att betygen "är allt" börjar kännas tröttsamt. Jag vet ju inte ens vad jag vill bli.


Den senaste veckan har jag fått kurskataloger från inte mindre än sju högskolor och universitet, två Ky-kataloger och diverse broschyrer om att arbeta och plugga utomlands. Igår fick jag ett brev från Film Direkt. Härligt med ett erbjudande om att framkalla bilder billigt, tänkte jag. En folder om att beställa en studentskylt visade det sig.

Studenten kryper närmare inpå för var dag. Jag måste ligga på topp. Hela tiden. I alla ämnen. Måste sluta på topp. Men vad ger det mig? Kanske gör det att jag kommer in på en utbildning någon gång i framtiden. Men just nu, idag, ger det mig bara stress, huvudvärk och många sömnlösa nätter.


Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv. Jag kan inte ens bestämma mig för vad jag ska göra nästa vecka. Och jag har börjat förstå att det inte gör någonting. Vi lever hela tiden för framtiden. Jobbar för att vår framtid skall bli så bra som möjligt. Visst är det väl bra, men vad hände med nuet? Vad hände med att fånga dagen? Jag undrar när det blev oviktigt. Så jag har bestämt mig. Bestämt mig för att inte planera vad jag skall göra efter studenten. Kanske söker jag lite jobb. Kanske bestämmer jag mig för att flytta till London och läsa engelska. Jag vet inte, och det är okej.

Jag har bestämt mig. Efter studenten skall jag leva i nuet. Jag skall ta allting som det kommer, och då kanske jag tillslut kommer på vad jag vill göra resten av mitt liv. För nu har jag ingen aning.


Om tolv veckor börjar resten av mitt liv, och jag ska ha roligt. Jag skall göra det jag vill just då, för man kan faktiskt alltid ändra sig. Jag vill uppleva saker. Jag vill träffa människor. Jag vill leva.




ovan alldeles för långa text är den krönika som jag idag fick tillbaka av min textkommunikationslärare. han tyckte den var bra! för en gångs skull gav han mig ett leende. lyckan var total. ungefär. iallafall, kände att jag måste publicera mitt stordåd här på bloggen, då jag aldrig i hela mitt liv lär få någonting publicerat någon annan stanns. förutom på mimers hus webbskoltidning vars adress är helt omöjlig att både komma ihåg och uttala. det gills inte ens.

so long, luftballong

suddenly

dagens, och alla dagars band: aqualung                                                                                  lyssna!!
finast: brighter than sunshine och something to believe in                                                    
 
nu ska jag ta en lång och härlig promenad. åh som jag älskar att vara ute och gå. helst med en god vän man kan prata om allt och ingenting alls med. åh. promenader i mitt hjärta.

fick just övertalat caroline att gå ut och gå med mig. hon är min ovan nämda goda vän. fasligt bra!
men hon får öka lite för jag är i stort behov av att röra på benen lite. nu helst.


god & glad

idag har jag verkligen på riktigt fått ett nytt jobb! och jag ska börja redan på tisdag. med upplärning, visserligen, men så himla bra :) det enda tråkiga är att jag inte lär får så mycket lov dethär mitt sista påsklov någonsin, men vad gör väl det om hundra år.
och när jag får min lön.
jag gillar redan mitt nya jobb starkt för när vi skulle gå hem idag stod det en enorm låda full med kexchoklad i entren, och man fick ta hur många man ville (max fem). jihoo.
så nu ska jag äta kexchoklad.


image112
sa jag att jag får börja redan på tisdag? och vissa har inte sin upplärning förrän vecka femton. hoppas de är gröna av avund. speciellt en som jag vet läser min blogg :) hoho.

how am i supposed to pretend i never want to see you again?

skolan tar upp hela min tillvaro just nu. och nästan hela min tankeverksamhet. men det finns en lite vrå, någonstanns inne i mitt huvud som innehåller helt andra tankar och funderingar. tankar som gäller så mycket viktigare saker än skolan. tankar som ibland är jättebra att tänka, och ibland inte alls bra. tankar man måste tänka, och tankar man inte borde tänka (men man gör det ändå). det är märkligt hur svårt det är att ta kontroll över sitt eget huvud egentligen. en del saker intalar man sig själv att absolut inte tänka på, men lik förbannat dyker de upp.
jag tänker alldeles för mycket.

jag borde nästan tänka mer på skolan känns det som. eller egentligen inte. det handlar nog mest om att det är mycket tanke och lite verkstad på den fronten. ja, det gäller nog faktiskt hela mitt liv om jag ska vara ärlig. mycket tanke och alldeles på tok för lite verkstad. och det är så svårt att ta kontroll över verkstaden i sitt liv, precis som tankarna.

även om jag inte vill bry mig, så gör jag det.
även om jag intalar mig själv att det inte spelar någon roll, så gör det det.
som jag önskar att jag inte brydde mig. alls.

äsch. jag tänker för mycket.
lyssna på vampire weekend istället. bara gör det!

idag gillar jag nästan snö

det är soligt också!! sol är det bästa. sol och blå himmel.
imorse kändes det som att vi var i fjällen när vi var påväg till skolan, min kära syster och jag. en toppendag i trysil liksom. snö på trädtopparna, och ett härligt väder. jag blev lite lätt sugen på att åka skidor kan jag säga.

fast helst av allt vill jag såklart ha bara sol och lite värme.
men hellre sol och snö, än grådaskig himmel och regn.
tack växthuseffekten.

love of my life

jag älskar skor. man kan inte ha för många helt enkelt. jag vill ha alla modeller i alla färger. finns fruktansvät mycket fint. just nu har jag minst sju par på inköpslistan.. kan ju hoppas att jag får köpt minst ett par.
jag skulle kunna lägga alla mina pengar på skor. lätt. min mamma håller dock inte riktigt med mig. hon blir lika arg varje gång jag kommer hem med ett par nya, och jag säger inte emot henne. men jag älskar skor.
(det finns dock fruktansvärt mycket odrägligt fult också)

dock är inte dethär vintervädret som pötsligt dykt upp så kul för mig och mina skor. jag gillar verkligen inte vinterskor. stövlar har aldrig varit riktigt min stil, har aldrig riktigt kännts som jag.

obehagligt. känner mig nästan som en modebloggare. skulle haft en dagens outfit också, haha. det börjar gå utför.

dagens låt: The Shoes - Knock Out!

ibland får man vara ytlig.
god natt.

jag ser det snöar.

ibland funderar jag över saker och ting. eller egentligen hela tiden, för jag är en sån där typ som tänker alldeles för mycket, iallafall. ofta undrar man ju om man är helt ensam om att vara lite smått galen. ibland känner jag mig ungefär shizofren.
en sak som jag gör rätt ofta är att jag för små dialoger med mig själv i mitt huvud. helt absurt. det kan handla om vad som helst, men oftast någon av alla de saker jag ältar fram och tillbaka en miljard gånger. iallafall. ibland för jag även en dialog med mig själv och en annan valfri människa i mitt huvud. problemet är ju att det är jag som hittar på allt. ändå känner jag mig klokare efteråt.
kanske är det dethär som är min typ av problemlösning? att prata med mig själv, om än tyst.
ja, det är nog så. jag är ett psykfall.



förövrigt är vädret helt sjukt idag. igår var det världens vårdag och imorsevar det tjugo centimeter snö på vår altan. sjuk värd, sjukt klimat. det är inte okej! nu ska det vara fint och soligt och bra. snön borde kommit i januari när vi vill ha den. nu är det vår. nu är det vår. nu är det vår.. (jag kan lätt intala mig själv att det är så. nu ska jag bara intala han som bestämmer över snön och det där också. vem det nu är.)

nu ska jag handla matlagningsgrädde
mycket nöje

vänner för livet

en lite seg men väldigt fin film som jag just sett. helt klart sevärd, perfekt för en slapp söndagkväll.
nu ska jag sova, gott.
god natt

bra helg

mycket trevligt. mycket knepigt. mycket av allt.
men mest har allt varit kul. verkligen roligt :) lite eller mycket trött idag.
nu ser jag på film & det är också bra.
god kväll vänner.

intresseklubben antecknar


image111

hade ju varit illa annars.
fick tillbaka mitt drogtest idag. resultatet var inte direkt oväntat. nu hoppas jag bara på jobb!

come on baby let's dance

Jag gillar verkligen att gå ut och dansa. Det är grymt, man släpper loss på något vis. Något som dock kan diskuteras är huruvida jag borde dansa offentligt eller ej. Jag kan dansa, absolut. Men det är ju det som är själva grejen med dans, alla kan dansa.. alla kan dock inte dansa bra. Snarare dåligt (i mitt fall). Men vad gör det när jag har roligt.


Ikväll blir det dans hoppas jag. Och god mat. Och fina vänner. Och mycket skratt.

Allt jag behöver en fredagskväll.

Jag skulle gärna dansa såhär ikväll. Vore inte fel.


hej torsdag

Idag har varit en sådan där "alldeles-för-mycket-att-göra"-dag. Och jag har faktiskt fått mycket gjort. Men trots det har jag tusen saker kvar. Imorgon blir det att försöka skriva klart svenskan, börja med ett reportage och skriva utbildningsplanering. Alldeles för mycket för en fredag om du frågar mig! Kvällen blir dock desto roligare. Härligt.
Nu ska vi ha ett litet utvärderingsmöte med laget och sedan blir det träning. Gott.

Dagens låt: Duffy - Mercy


this very strange world

jag har tusen saker att göra. så att göra ingenting känns som en bra lösning. något jag sysslat med hela dagen ungefär. jag måste ta tag i mitt liv nu. snart. en annan dag.
så här kommer, helt otippat, ännu ett låttips. från mig till dig. tadaa!
yael naim - new soul



ring en vän

klickade precis in på hypem.com för att få veta att sidan låg ner för några minuter:


We'll be right back!

There are a few too many of you here now, we will be more accomodating in a few minutes.
Meanwhile, you can:
draw with amazing ink,
play a round of Blockles
(a multiplayer flash tetris game)
do some work.
call a friend and go outside (no Internet connection required!)


tyckte det där sista var ganska gulligt ändå. när jag tänker efter så sitter man (läs jag) alldeles för mycket vid datorn och gör en massa meningslösa saker. man kanske borde göra något vettigt egentligen. (missförstå mig rätt, att läsa min blogg är en allt annat än meningslös aktivitet). självklart varken ringde jag en vän eller gick ut, jag klickade på länken  "draw with amazing ink". gör det ni också! (om man vänsterklcikar byter bläcket färg!!) och så vips blev det ännu mer meninglös tid framför datorn, och ännu ett meningsfullt blogginlägg.  

fast jag vill ändå tipsa er om att ta en promenad i regnet. ladda iPoden med lite goda bitar och bara gå. gå långt, gå kort, gå snabbt, gå långsamt. gå och känn att du inte behöver internet för att leva. (till skillnad från mig alltså..)

peace.


(hypem.com är förresten en bra sida där man kan lyssna på bra musik gratis. sånt gillar vi!)

ett stycke krönika, tack

vi ska skriva en krönika i textkommunikation, mitt all time favourite-ämne, ha ha ha. iallfall jag ligegr redan ganska mycket efter i detta ämne som sägs göra oss till proffs i skrivandets ädla konst, och jag orkar inte med det. imorgon skall krönikan lämnas in, och det kanske låter som en piece of cake men.. nej. det är det inte. det ska vara bra. och det ska helst vara humor också. roligt. det är viktigt att en krönika är rolig, sa vår lärare. visst. men jag tycker då allt att en bra krönika kan vara ganska allvarlig och seriös också. faktiskt. men det är ju bara jag.
så sitetr här och grubblar på vilket ämne jag skall ta mig an. och jag har inte den blekaste.
kanske skall jag skriva om något aktuellt och roligt ämne, men det finns inga! eller kanske om något spännande jag varit med om, det är bara det att mitt liv inte är så händelserikt på det humoristiska planet just nu.
så snälla rara kära underbara fina söta bloggbesökare. hjälp mig.
måste. börja. skriva. nu...

you'll always be my number one

har än en gång gett mig ut i musikdjungeln för att leta upp lite godbitar till er, kära läsare. mest i brist på annat, men även för att förgylla eran tillvaro. och min egen.

pacific
den 27e februari släppte pacific albumet reveries. riktigt bra! musik som verkligen är glädje. inte riktigt likt det jag brukar lyssna på, men ack så bra!
lyssna särskilt på number one, sunset blvd, do it! och hot lips (nedan).



dagens låt blir dock av någon underlig anledning inte alls någon lycklig electrobit, utan hide and seek med imogen heap. fråga mig inte varför. har inte lyssnat på den på evigheter, men så plötsligt händer det, som de säger i triss-reklamen.



och jag fick vg på matteprovet!!!!! är fruktansvärt nöjd! ville bara ställa mig på bänken och skrika, men det gjorde jag såklart inte. min lärare sa dock något i stil med:

 "du var trött där på slutet va? det var en del där du borde ha klarat. jaja, ett prov gör ingenting."

what? jag är verkligen nöjd ju!

may the force be with you.

we forgot what we was fighting for

up och ner, fram och tillbaka. en underlig, lite rolig och jättejobbig helg börjar nå sitt slut. och jag är för en gångs skull tacksam för att jag har så fruktansvärt mycket att göra i skolan. jag måste fylla mitt huvud med något annat.
idag har jag gjort nästan ingenting. en helt vanlig söndag i den bemäkelsen. fast egentligen en söndag som inte alls är lik de söndagar som varit.


jag känner iallafall ett gäng människor som är grymt bra. jag tror inte ens att de själva förstår hur oslagbara de är. och utan dem hade alla söndagar varit som denna (fast värre), på riktigt. tack.

dagens låt: biffy clyro - machines


silence

ibland tappar jag talförmågan. det finns liksom ingenting att säga.

how many times do they have to tell you that it's perfectly fine?

det finns för mycket bra musik här i världen. jag hinner inte med. idag hörde jag en halvny låt med några gamla favoriter, arctic monkeys. lyssna på teddy picker.
detta fick mig att ramla in på youtube, som jag alltid gör, och leta upp lite av de bitar jag lyssnat mycket på innan. v någon underlig anledning kopplar jag ihop arctic monkeys och johnossi, förmodligen för att jag började lyssna på de båda banden i samma veva. jag började söka på lite johnossilåtar och fann man must dance. den gör mig alltid glad och får mig verkligen att vilja dansa bort mitt liv. så den lyssnar jag på idag. gör det du också!

we're the people, the lucky
with the fragile bones
the ones who sit and worry
about catching a cold
we're the people, the happy
with the broken hearts
the ones who draw a picture
and proclaim that it´s art

but you, and you, and you and you
you're just a animal developed into
you and you and you and you
a monkey needs to dance so do you


pour moi

när det inte kunde bli värre blev det det. och jag vet inte varför, det bara blev det. jag är fruktansvärt trött, fruktansvärt. jag vet inte vad jag skall ta mig till. jag vill bara sova.
det bästa som hänt idag var att stina bakade hallonmuffins. jag gillar min syster!

image109

melt my heart to stone

jag har lyssnat in mig på ett nytt album. 19 är adeles debutalbum och jag gillar det skarpt. bland annat har hon med en fin version av bob dylans make you feel my love.
annars gillar jag spåren melt my heart to stone och best for last.

adele liknas i någon tidning jag läste vid amy winhouse, men jag måste säga att jag tycker att hon är bättre än så! visst kan jag höra likheterna, men jag gillar adele bättre. skön musik att ta det lugnt till. sånt gillar vi!

kaos

dagen började bra, med matteplugg. kanske inte är den ultimate starten på dagen egentligen, men jag var så nöjd med mig själv efteråt. pluggade nonstop i 45 minuter. och om en timme ska det skrivas prov. för en gångs skull kan jag ärligt säga att jag blir riktigt nöjd om jag får g. eller inte nöjd, men jag förväntar mig verkligen inget mer. matte c är nämligen fruktansvärt svårt, tycker jag.
sedan cyklade jag till skolan. det var tungt. känner mig helt mörbultad efter beachvolleyn igår. men det var kul! borde nog börja träna lite mer sånt, träningsvärk och ömma muskler är ju ett tecken på att det gjort skillnad!

i skolan var det håltimma med lunch som gällde, och jag var på riktigt bra humör. idag har vi "findag", så det kändes fint. sedan började det gå utför. blir så fruktansvärt irriterad på folk som bara skiter i att ta ansvar och tror att det löser sig. det gör det inte! man kan inte bara skjuta över allting på andra. i detta fall blev jag särksilt arg eftersom jag, för en gångs skull, faktiskt hade bättre saker för mig från början, men offrade dem! jag offrade en grym konsert med koop, som jag sett fram emot hur länge som helst, för ingenting alls. blir så arg och så trött. en gång är ingen gång, men tre gånger är för mycket. allt känns bara så fel nu. det enda som får mig att må lite bättre är vetskjapen om att jag gjorde rätt, jag fattade rätt beslut.
nu har jag textkommunikation och som bekant är det inte direkt mitt favoritämne. just nu känns det som att den här dagen inte kan bli sämre. alltid något positivt iallafall.

jag vill glömma att jag lever, men känna mig vid liv.
denna mening kan låta deppig men det är så jävla mycket styrka bakom på ett vis. vi diskuterade oss fram till dessa, om man förstår dess verkliga betydelse, kloka ord igår. och det känns så rätt!

nu återstår 53 minuter till mitt matteprov och ungefär 588 minuter tills jag borde ligga i min säng och sova ikväll. senast. den stora frågan är vad jag ska göra därimellan. borde plugga, men känner att jag fått min dos med plugg idag i och med matten. skulle kunan se på bandy, kunde vart kul, men jag vet inte om jag orkar. kan alltid ta en härlig promenad. och jag vill gå på bio också. och som sagt, denna dagen kan knappast bli värre. den får inte bli det. då slår jag någon, eller kanske något. hårt.

oh, sunny day

idag vaknade jag tidigt. härligt. solen sken utanför mitt fönster och jag kände att dethär kan bli en bra dag! det är gott när det känns så, det är liskom en förutsättning för att det verklige ska bli bra.
jag åt en lugn och trevlig frukost i min ensamhet i vardagsrummet som badade i solsken, sedan träffade jag caroline som hämtade upp mycket på "listan". efter det cyklade jag, iklädd endast vårjacka, för att möta malin och ta bussen in till stan. väl där kolalde vi lite, jag köpte nya skor, sen träffade jag anna, och caroline en stund. mycket trevligt. när jag tog hem var det promenad som gällde, sedan innebandy. jaa, det blev en bra dag. inget speciellt direkt, men bra!
där fick ni lite detaljer om min lediga måndag. imorgon är det tisdag med plugg och beach volleyboll som gäller, känner att även det kan bli bra, iallafall om man bortser från plugget. och nej, caroline. jag tänker inte ha hotpants, hoho.

dagens låt: david gray - babylon
för att den är lite härlig sådär, en gammal goding så att säga.

skynda fynda

hittade en del spännande grejer när jag städade förut. antar att de lämnades här i fredags & antar att folk har koll på vad de lämnade. kanske. iallafall. har ännu inte bestämt mig för om saker och ting återfås mot beskrivning, eller om det är först till kvarn som gäller. kan bli spännande, om ingen kräver tillbaka sina grejer kan det hela utvecklas till rena rama julafton för mig. här följer listan.

en väska och dess innehåll
en påse innehållandes diverse drycker
ett par stay-ups
ett skärp
ett par tights
ett örhänge
ett rouge med tillhörande borste
en mascara
en foundation
ett linne
en cardigan
ett par strumpbyxor
en tröja
en flaska vin utan etikett
en kamera


min söndag

dagen började lite för tidigt, men det var det värt, för det vankades innebandymatch. vi vann mot partille, vilket alltid är lika gött. efter matchen fortsatte jag, min syster och min käre far vidare till allum för lite serious shopping. lite hittade vi iallafall, så det var givande.
sedan har jag städat lite, funderar på att ta en promenad i det vackra vädret snart. en riktigt skön söndag idag, och det bästa är att än är inte min helg slut, jag är nämligen ledig både måndag & torsdag. underbart!

dagens låt: regina spektor - hotel song 

min lördag

innebandy (jättekul & vi vann!), caroline, emmie & melodifestivalen. det blir inte bättre.
jag gillar björn.


min fredag

image104

image105

image106

grymt trevlig kväll! tack allihop :)