nännemen .

jag har ont i min tandställning . eller inte riktigt i den kanske men den ligegr bakom iallafall . eller framför , beros på hur man ser det . detta har påverkat min dga lite negativt iallafall . men annars är det gött , oh ja :D
snart ska jag åka & träna en sväng . kuligtkuligt . ha en mysig kväll allesammans som läser min blogg . har nämligen hört att min läsarkrets bara växer och växer och i veckan ska jag nog vara med i aftonbladet och bli intervjuad . hahahahahahahahaha . så bra va . nej men jag tvivlar starkt på att en endaste levande själ läser mina vemodiga tankar . men det är kul ändå :)
hejsvejs

what gender is my brain ?

Your Brain is 53% Female, 47% Male

Your brain is a healthy mix of male and female You are both sensitive and savvy Rational and reasonable, you tend to keep level headed But you also tend to wear your heart on your sleeve
What Gender Is Your Brain?

denhär helgen

har jag spelat innebandy mest . & träffat lite goda vänner .
innebandyn gick väl hyfsat men det känns som om vi behöver en liten uppryckning , eller iallafall jag . för cirkus sådär 3 veckor sedan kändes allt så på gång , men efter formtoppp komemr ofta formdipp men min verkar aldrig vilja ta slut . nähäpp , det gäller bara att ta i .
vilja slår klass som en smart filur sa nån gång .
vi spelade iallafall lika mot grundsund med a-laget & vann med 4-3 mot björkekärr med b-laget . javars , det var faktiskt helt okej ändå .  
den sociala biten gick väldans bra .
det brukar oftast göra det för mina vänner är så bra , tralalalalalaa .. :)
dock i lördags natt typ kan man väl säga när vi skulle dricka te var det inte så lyckat , eller jaa , teet var inte vidare lyckat . typ lika mycket löste som vatten . det såg ut som kaffe & blev inte ens godare av att vi blandade i sprite . men jag tycker om malin ändå :) sen när vi fastslagit att teet inte borde drickas upp såg vi en jätterolig film :D ett gott skratt är ju inte helt fel att få . den hette the benchwarmers . se den ! en annan film vi försökte oss på att se var sanningen om rödluvan men det gick inte riktigt vägen . får se den en annan dag kanske :)

idag har jag även tagit det lite halvlungt . städat lite och suttit framför tvn och kollat på project runway i flera timmae . sorgligt ändå att man kan fastna på det viset .

te

man kan faktiskt inte alltid vara på topp & snygg . precis innan teet kom fram (:


tjolahopp nu ska jag sova en sväng .


fulbettan



nu när jag pluggat såhär konstant i en timme är jag väl värd en paus .
bara så att alla i hela vida världen vet så ska jag se på ugly betty nu . trevligt värre .. lite förutsägbart men trevligt . sen får det bli foto&samhällsplugg igen . how great .
ps. jag vill såå ha hennes poncho . läckurt .

pizza & plugg

idag var vi i tingsrätten med skolan, intressant men ändå lite konstigt sådär .. jaja .
sen var jag , sofia , johanna , virre & frida och åt pizza (: ojsan vad det var gott vill jag lova . mätt blev man . har inte haft en endaste lektion idag , vilket har varit mer än mycket skönt . så då var det detdär med pluggandet inför mitt fotoprov imorgon , min samhällsinlämning imorgon & mitt matteprov på fredag . prioritet ett är fotoprovet & det går nästan mer bakåt än framåt . man vet aldrig vad pierre hittar på liksom . haha . anyway så känns det som att jag inte kan mycket alls . det kommer säkert att gå bra men jag har liksom fått fel häfte så jag kan inte ens plugga in alla grejer . åh vad jag önskar att foto vore lite mer praktiskt . det borde det ju vara ? ellerhur .. men vår fotolärare älskar lexikon & ord & kunskapstest .
 samhällsgrejen är visserligen inte så stor & apartheid är ganska så intressant ändå .. får nog börja kämpa inom en snar framtid . typ 17-18 minuter sisådär . matteprovet lär skjutas upp till framtiden , för jag lär vara ganska så trött efter allt annat . jepps .

tänk att en näsatn tom tallrik kan se såpass äcklig ut ändå . nähäpp nu ska jag plugga :( häjdå

pz

strålande jul ?

idag har jag varit ledig från skolan & det var gott kan jag påstå . dagen till ära har det regnat hela dagen , oj va kul liksom . jag har varit i göteborg med min lilla syster idag & handlat litegrann . inte mycket alltså , bara litegrann . jag menar det (: h&m är en fin affär .
nåt som inte är fint och som nästan får mig att må lite dåligt är :
1. jul på liseberg hade premiär i helgen .
2. julskyltningen på NK har redan satt fart . & det luktar tillochmed pepparkak om den .
3. julutsmyckningen (eller vad man ska kalla det ? ) av gator & torg är redan klar nästan .
det är november . snälla någon ! inom 2 år så kommer jag väl att lyssna på jinglebells i september och ta fram adventsljusstakarna lagom till skolstarten . typ . kan man inte bara ta det lite lugnt ? okeej , jag fattar att affärerna vill tjäna lite extra julpengar redan nu men tänk på oss vanliga dödliga . det blir liksom inte lika kul med jul ( vilket fyndigt rim :) om den pågår under 2 månaders tid varje år . och mer lär det bli om utvecklingen fortsätter , antar jag ?
nej . nu får det vara nog . 
lite rättvisa borde det iallafall vara . får affärerna julskylta så borde åtminstonde konsumenterna få jullov . 
ja jag erkänner . jag är ganska så skoltrött .

dummburk

jag hade skrivit ett värsta bra inlägg om min dag idag men så bara datorn dog . åh vad onödigt . jag ska nog gå & slå på någon för jag orkar absolut inte skriva något nytt . störande . dumma dator .

jag kan iallafall nämna att jag vart på bio & vi såg borat . men vad jag tycker om den får ni aldrig veta pågrund av min dumma dator .
 

Felicia Försvann

Helt fel ! Felicia var inte bäst idag , men hon var god tvåa efter Erik . Johan borde ha åkt ut idag - nu gör han det nästa vecka istället . Nu är det solklart : Markus & Erik i finalen , även om Markus framträdande var blekt idag .
Nu ska jag sova & så att jag orkar gå till skolan imorgon :(

I haven't done much lately

skola idag & inte nog med det , skola imorgon också . man kan då inte lita på helgerna nuförtiden . ajajaj . jag som ville sova ut lite . nu ska vi istället informera alla blivande ettor om det fantastiskt roliga & trevliga språket spanska , ha en liten låtsaspresskonferens för att allmänheten ska kunna skratta åt oss & räkna en massa kluriga mattetal . linjära modeller & k-värden är inte riktigt min grej . korv med bröd & festis får vi för besväret . ( + att vi är lediga på måndag , okej .. en ganska bra deal men ändå .. ) 

ikväll är det idolkväll , såklart . varje fredag . okej , nu tar jag i men ibland iallafall .. för det mesta . nu när dom bara är 4 kvar måste man ju kolla liksom . frågan är vem man ska heja på . johan är iallafall körd . allt han får är sympatiröster , även om han var helt okej sist så kan han faktiskt inte mäta sig riktigt med de andra tre . han får åka hem idag . felicia är ju rackarns bra hon . vissa av mina vänner tycker att hon är tråkig men jag tycker att hon är soft . hon sjunger fint & rent & har en go röst . japp . sen har vi ju allas kära snygg-erik . vad ska man säga ? visst är han snygg , och visst sjunger han bra .. ingen av de andra når dock upp till markus nivå . han är kungen ( av idol iallafall ) och han borde vinna , annasr är det ju något som gått snett . japp markus får bli min ( som så många andras ) idolfavorit . heja markus .
kärlekstema idag har jag hört . det kan nog bli mysigt iallafall , höhö . jaja , nu ska jag äta tacopaj . ha det fint

idol
 

tvål

idag hade jag sovmorgon till 20 i 12, helt underbart och väldans välbehövt . fast trots att jag sov så länge imorse är jag helt dödstrött nu , mycket märkligt . det är som om ju mer sömn man får desto tröttare blir man på något vis .
idag har mycket intressant hänt men det mest intressanta var att vi fick tillverka tvål på naturkunskapen . tvål som man absolut inte får lov att tvätta händerna med , för den kan vara farlig typ . vad ska man då med tvål till ? jag undrar så att jag håller på att explodera . våran tvål blev iallafall väldigt lyckad , vit & fin på ett ungefär . 

dagens tips : lyssna på Nikola Sarcvic för han är väldans bra faktiskt .
han är basist i millencolin men solo är han typ tusentals gånger bättre & totalt annorlunda .

nu hade jag tänkt att jag skulle plugga lite naturkunskap , fast jag vet att det aldrig kommer bli av . usch för att plugga in en massa molekyler & kemiska formler . varför liksom ? men , men .. vad gör man inte .. önska mig lycka till .  

pepparkaka

pepparkakor


snart är det faktiskt jul . det bästa med julen är nog att man har lov & allt det där , men pepparkakor är ju inte heller så äckligt . idag hade min kära mor köpt pepparkakor & ädelost , tro det eller ej - en oslagbar kombination .  pröva själv , det är godare än det låter faktiskt (:

idag blev jag lite smått lycklig sådär när jag framkallade min film och upptäckte att bilderna jag tagit inte blivit varken helt svarta eller vita . de blev faktiskt precis som jag ville ha dem ! ibland har man allt bra tur .

huvudvärk är något jag inte tycker om

har haft jobbig migränhuvudvärk nästan hela dagen , och nu när det äntligen efter några timmars sömn börjar gå över sätter jag mig vid datorn . inte det smartaste kanske men jag har såå tråkigt . att få migrän är det värsta jag vet , särskilt eftersom inga huvudvärkstabletter i världen tycks bita på det .
nej , det får nog faktiskt bli dagens sanning : jag avskyr huvudvärk .
nej , nu blir det back to bed för min del . må bra !

put it on shuffle

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

How are you feeling today? High Drama
How do your friends see you? Always Love
Will you get married? Careful With The Axe, Eugene
What is your best friend's theme song? Äntligen Påväg
What is the story of your life? Oh Yeah
What was high school like? Blister
How can you get ahead in life? No Regrets
What is the best thing about your friends? Spend A Lifetime
What is tonight going to be like? Closest Thing To Crazy
What is in store for the remainder of this weekend? Tack Och Godnatt
What song describes you? I’m Just A Girl
To describe your grandparents? Give Me Your Eyes
How is your life going? Je Suis Malade
What song will they play at your funeral? Över Gränsen
How does the world see you? Look At Yourself
Will you have a happy life? Like Eating Glass
What do your friends really think of you? Queen Of Apalogy
Do people secretly lust after you? I Am Not My Hair
How can I make myself happy? See You Soon
What should you do with your life? Smile Like You Mean It
Will you ever have children? Secret  

vissa “svar” är läskigt träffsäkra och andra förstår jag mig inte alls på. 

slutsatser
:

jag heter lisa och jag är bara en tjej som just idag känner mig ganska så dramatisk. jag är sjuk men är inte mitt hår. mitt liv är oh yeah och kommer att fortsätta vara lika lyckligt som man blir när man äter glass. lyckligt som tusan alltså.  mina vänner är alltid kärlek och en av dem är äntligen påväg. för att även jag ska ta mig framåt ska jag inte ångra mig. jag ska le, som om jag verkligen menar det och jag och mina vänner kommer att spendera en livstid tillsammans. jag ska inte bry mig om hur världen ser mig utan se på mig själv istället.  min kväll kommer i alla fall att bli helt galen och om jag någon gång får barn är det nog faktiskt ingen som vet, det är nämligen en hemlighet. för att bli ännu lyckligare ska jag träffa någon snart. men vem? kanske mina mor- och farföräldrar så att jag kan få deras ögon.
Tack Och God natt


(det är något knasigt med det här inlägget för jag publicerade det den 12:e november , faktiskt  . kan ju vara jätteviktigt att veta menar jag ! )

mättad

hej hopp !
jag och tretton andra godingar har varit på bamboo och ätit lite mat nu ikväll. gott var det och mätt blev man och en trevlig kväll var det.
är smått irriterad på mig själv för att fotona jag tog tidigare förmodligen kommer att vara helt förstörda pågrund av min tanklöshet . så onödigt ! man kan väl bara hopaps att det inte blir så , även om jag har starka misstankar . såå trött blir jag !


sötnosen ovan fick jag med mig hem från restaurangen och oj vad kär jag redan är :)

nu ska jag sova för jag är jättetrött . godnatti

nämen hej för första gången

jag har en blogg ! det är ganska så oväntat men ganska så bra ändå (:
jag blev lite inspirerad av anna som hade skaffat sig en blogg , så jag tänkte att jag skulle göra likadant .
idag har jag & anna nämligen vart och simmat , det var kul och jag tänkte skriva lite om vad vi var med om en gång för en tid sedan när vi var och simmade , men eftersom anna redan skrivit om detta så tänkte jag att jag kan ju inte härma henne allt för mycket . så vill ni läsa om vad som hände då så kolla in
http://kvinnan.blogspot.com .
idag har jag iallafall gjort mest nyttiga saker. jag gick upp 10, fast jag trodde klockan var 11. då började jag städa och så åt jag lite frukost och sen var jag som sagt och simmade, ungefär 1000 meter sådär (:
nu ska jag ut i naturen och jobba på en fotouppgift jag måste bli klar med.
tjipp&hej