it can't be so

jehopp. idag har jag varit i skolan igen. skönt med en mjukstart, slutade mycket tidigt idag. idag har vi även haft vår första filosofilektion. jag tror att detta ämne kommer att bryta sönder mig inifrån, sakta men säkert. mitt huvud kommer vara ett sånt kaos att det känns som att det ska sprängas i bitar. när vi hade diskussioner idag blev man helt yr.

om det som händer imorgon är sant redan idag, då var det ju sant så långt tillbaka i tiden som man kan komma. och det kommer att vara sant i tidens oöndlighet. vilket betyder att om allt redan är sant så är det förutbestämt och det är ingen idé att vi ens försöker anstränga oss. är det det som är ödet?
och även om ödet inte finns så är väl det som händer alltid sant? och det är sant dagen innan, och veckan innan också. det som händer är ju alltid sant. all tid. kan sanningen förändras på vägen?


man kan inte tänka på det utan att bli förvirrad.

ikväll ska vi inventera på en willysaffär med innebandyn. ser fram nåt otroligt mot detta, eller inte. sist jag var på en inventering fick jag hela taco-hyllan, och då var vi på ett enormt varuhus med en enorm tacohylla. jag drömde om nachos, wraps & guacamole resten av veckan. en annan gång fick jag kryddor. kryddor i påsar. som hängde på små ställningar. helt osorterat. så jag var tvungen att sortera ungefär tusen kryddpåsar. och alla såg likadana ut, förutom de riktigt små detaljerna. det var också hemskt. på den affären var det dessutom jättedammigt. kyldisken har jag haft några gånger också. det var kallt.
nej. inventeringar är inget jag har bra erfaenheter av. men det kan ju bara bli bättre ikväll, eller?

sen ska jag träffa några goda vänenr & kolla på cypernbilder. väldans trevligt ska det bli. men först av allt ska jag äta för min mage skriker.


i feel so free and so small at the same time

image75

image76

image78

sommaren är kort

ja. så var det höst igen. vilket jag knappt märkt av än, det har ju varit höstväder hela sommaren, och skolan har jag inte sett mycket av.
cypern var riktigt riktigt bra! mycket sol, mycket bad och en massa annat som hör semestern till. dessutom träffade jag & carro flera kompisar där nere, hur kul & oväntat som helst. direkt efter denna sköna resa bar det av till lysekil träningsläger. även detta var riktigt kul. jag var dock lite halvförkyld och det gick lite tugnt då och då. men vi vann mot grundsund och det kändes riktigt kul att vara igång igen. det ser lovande ut inför säsongen, vi har fått ihop ett riktigt gött gäng tycker jag. sedan hemkomsten från lysekil har jag varit mer eller mindre sjuk. jag har hostat som en galning och inte fått särskilt mycket sömn, min näsa har vart så tät att det varit riktigt klurigt att andas och det mesta har kännts allmänt illa. nu har jag vart hemma från skolan i två dagar och börjar må bättre, men det är fortfarande inte tillräckligt bra. jag vill vara frisk! och framför allt vill jag träna! men det funkar liksom inte när man hostar och har ont i halsen. ibland slår inte vilja klass. mitt immunförsvar måste vara riktigt dåligt, med tanke på att jag varit förkyld eller sjuk ungefär 80 procent av tiden det senaste halvåret. så nu äter jag ett jätteäckligt kosttilskott med en massa vitaminer och mineraler som tydligen ska vara bra. det smakar spya, men bara det hjälper så är jag nöjd. nu ska jag ta en kopp te och försöka bli frisk. vill ju inte missa inventeringen imorgon!
peace out.

last minute

imorgon klockan 6.45 går planet. jag & caroline lämnar sverige för cyperns värme. ska bli sjukt kul & skönt med lite semester. vi bestämde oss idag, klockan tjugo i ett var resan bokad & betald. helt galet. men fy vad kul det ska bli! har resfeber så att det skriker om det. vi åker verkligen !!!! :D
idag innan läggdags ska jag ändå, trots tiden väckarklockan ringer imorgon, se timbuktu. ska bli kul det med :)
shit. sen kommer vi hem om en vecka & då är det direkt upp till lysekil på träningsläger som gäller :)
jag älskar mitt meningslösa liv.

en god vana

idag var det dags för den första innebandyträningen inomhus för min del. det hela började med lite löpning, fortsatte med lite fotboll, lite passövningar på det, o sen avslutades träningen med smålagsspel och ett antal rusher. kul var det iallafall. dock väldigt ovant att hålla i klubabn igen. men kul var det :)
imorgon spelar timbuktu på lilla bommen 21.45. vill ni ha ett rykande hett tips så kan jag säga så mycket som att åk dit! såg honom & damn för inte alltför länge sedan, och det var ruskigt bra. men jag försöker att inte ha så högs förväntningar på morgondagen. jag försöker.

valross

idag regnar det jättemkt. och det är min första dag som en fri människa. det var dock lite vemodigt att lämna bergs igår. så idag har jag lagat lax och sett på film. remember the titans, kan rekomendera den, sjukt bra film.
sen ringde min fotbollstränare mig och frågade om jag skulle fortsätta spela. har inte tränat på hundra år då jag vart förkyld hela sommaren, har börjat komma igång igen först denna veckan. jag sa att jag inte visste, men att jag skulle komma nästa vecka. och att det krockar med innebandyn, och innebandyn kommer före. fast det vet han.
ska dit på måndag & prata med dom iallfall. men jag vet verkligen inte vad jag ska göra. vill inte sluta, men samtidigt så har jag inte varit där på evigheter, och inte saknat det så mkt helelr. förutom laget då, dom saknar jag som sjutton. men hur många är kvar? jag vet inte. detta är dagens, och förmodligen hela veckans dillemma, för jag måste bestämam hur jag vill ha det. vill jag spela? kommer jag ha tid att spela? och framförallt, tycker jag att det är kul? det är tio amtcher kvar denna säsongen, och nu har innebandyn precis dragit iång. det är inenbandyn som kommer först, så är det bara. men hinner/orkar/vill jag klämma in lite fotboll där emellan?
rörigt blogginlägg. men jag blir bara så förvirrad av såna här beslut.

nu ska jag äta lite. sen ska jag träna innebandy! :)

en solskensoptimist

en dag kvar på jobbet och sen är jag fri! ska bli otroligt skönt att vara ledig nu sista veckan innan verkligheten börjar igen. skolan. fast det känns inte så jobbigt. ingen ångest alls iår faktiskt.
och idag skulle jag ha tränat inenbandy såg fram emot det nåt så snormt.. men det blev inställt. istället utforskade min syster och jag friskis&svettis nya gym, och ja, jag blev rätt svettig faktiskt. känner mig ganska peppad nu och ska träna imorgon igen efter jobbet. för att fira ledigheten liksom. sen på onsdag är det innebandy igen. hå vad jag längtar!
och nu när jag är ledig är jag säker på att solen komemr titta fram :)
sen på torsdag ska jag lätt se timbuktu. får bara inte missas! kan bli veckans höjdpunkt, även om det nog blir tuff konkurrens.
nähäpp. nu ska jag ladda för sista dagen på jobbet med en god natts sömn. godnatt.

tjingeling

solen skiner, och det är riktigt sommarväder. det enda som fattas för att den här dagen skulle kunna vara grymt bra är att jag just kom hem från jobbet. sjukt trött. kan ni tänka er hur varmt det har varit i köket idag?

vi (läs min mamma) har bokat en resa till indien. vi lämnar sverige för två veckor i slutet av december för goa. längtar nåt så sjukt, ska bli helt underbart!! vi ska till norra goa och där kan man sola och bada, men också kolla på lite mer spännande "indiska" saker. lite kultur, lite shopping, lite tempel, lite smått och lite gott.. sa jag att jag längtar? men nu ser jag mest fram emot den svenska riktiga sommaren, som faktiskt verkar vara påväg.

ikväll blir det att ta det lugnt med en film kanske. är som sagt sjukligt trött.

imorgon hoppas jag på solsken, och sen blir det till att träffa lite goda vänner, och förmodligen lite grill på det.
god  kväll.