fin helg.

min helg har varit fin och lagom lugn och fartfylld om vart annat. så jag tänkte sammanställa en liten lista över fina saker man kan hitta på tillsammans med sina vänner, eller ensam om man känner för det. saker jag tycker om helt enkelt.

att grilla är någonting jag tycker är väldigt mysigt. nu såhär när det börjar bli fint väder så är det nog faktiskt bland det bästa man kan ta sig för. några goda vänner, en fin plats, lite god mat & dryck och en massa skitsnack och skratt. det är så livet skall vara.

att sova länge på morgonen är skönt. att vakna halv ett och bara känna att man ahr all tid i världen att ligga och dra sig. inte ofta det händer, så det gäller att passa på.

att dansa snyggt, fult, galet.. ja hursomhelst egentligen. för vem bryr sig egentligen om hur det ser ut? släpp loss bara, då blir det som roligast. och det är ju meningen.
vill även premiera spontandans på diverse ställen såsom busshållplatser, trappor, rökrum och annat. med eller utan musik. helst med. elelr så kan man sjunga (se nästa punkt)

att sjunga allsång. behöver kanske inte beskrivas. alla vet ju hur härligt det är att sjunga, eller varför inte skrika med i en låt man älskar. och vet ni, det behöver inte låta bra!

att laga fruktsallad. mest för att det är himla gott.

att ta en lång promenad eller flera med en god vän och bara snacka en jävla massa skit.

att cykla är fint om solen skiner. och så kan man ha picknick när man kommer fram.

att träffa människor som man inte träffat på jättelänge och bara ha roligt. och tänka att det får absolut inte ta lika lång tid tills nästa gång. fast det gör det ändå nästan alltid.
eller så kan man ju bara träffa på människor som man inte alltid umgås med. eller så träffar man någon som man träffar nästan varje dag, fast på helt fel plats och väldigt otippat. det är också fint.

lite tips bara alltså. finns såklart en massa andra bra saker att hitta på också. typ paddla kanot elelr baka bullar elelr vad som helst egentligen. bara man gillar det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback