take the train

just nu sitter jag på tåget på väg hem från karlskrona. skönt att vara på väg hem, särskilt efter en väldigt gungig vecka då vi en dag inte ens kunnat lägga till utan legat ute och drivit i nästan 10 timmar. sjukt segt. det har iallafall varit en bra vecka. lite komplicerat att förklara men jag trivs iallafall för det mesta, även om det är påfrestande att vara hemifrån på det sättet.
det är iallafall väldigt inspirerande och fint att åka tåg har jag kommit fram till. lyssna på fin musik och se landskapet svischa förbi utanför. borde åka tåg oftare faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Succén med diskussionsinlägg fortsätter och idag snackar vi på bloggen om pornografi. Vad tycker du egentligen om ämnet? Är det någonting som du skulle hissa, eller dissa? Nu är det din tur att dela med dig av dina tycken och tankar som ingår i detta ämne. Tack på förhand och jag hoppas att just du vill vara med och diskutera detta ämne med oss andra på bloggen som är bland det absolut snabbast växande ute i vårat avlånga bloggland just nu.

Postat av: Anonym

Vill du tjäna ihop till presentkort på kicks? :) bli medlem här http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=101049 (kopiera länken exakt för att få mer poäng). Det är busenkelt, kram! : )

2008-10-06 @ 16:46:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback